CENTRU SPA

Situat intr-o zona geografica deosebit de pitoreasca, la contactul versantilor sudici ai Muntilor Capitan, un loc bine impadurit, plin de oxigen.

Centrul oferă condiții ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea facilitatilor si amabilitatea personalului te vor face sa traiesti momente unice.

Fie că doriți să evadați din viața de zi cu zi pentru câteva ore, fie că doriți o vacanță în scop de tratament și relaxare, Centrul Spa Medical vă pune la dispoziție următoarele facilități: jacuzzi, piscină cu apă sărată, piscină pentru copii, duș emoțional, saună umedă, sauna uscata, sala de fitness, caldarium, paturi termice din piatra si cabinete pentru terapii si proceduri SPA.

Piscina cu apa incalzita

Piscina este locul ideal pentru a vă antrena mușchii și articulațiile dureroase, apa ocupând 90% din greutatea corpului.

Înotul are avantajul de a crește tonusul și flexibilitatea musculară, îmbunătățește colesterolul, scade simptomele astmului.

Baie cu apă sărată

Tratamentele cu apa sarata sunt indicate in afectiuni ale aparatului locomotor cu caracter reumatic, cu caracter traumatic si ortopedic, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni genito-urinar.

Baile cu apa sarata sunt recomandate si copiilor care sufera de scolioza, cifoza, amigdalita, faringita, sinuzita si bronsita.

Se recomandă 2 tratamente pe an, câte 10 până la 12 băi.

Sauna umeda

Sauna umeda, 45-50 ℃ / 100% umiditate, presupune crearea unei atmosfere de vapori de apa cu eficienta ridicata in hidratarea pielii, detoxifierea si tratarea mai multor probleme respiratorii.

Acțiunea simultană a căldurii și umidității relaxează mușchii și generează o stare de bine în întregul corp.

Procesul de vasodilatație îmbunătățește circulația sângelui.

Este indicat in tratamentul vergeturilor, tenului uscat, dupa utilizare fiind indicata aplicarea unei lotiuni de corp.

Sauna uscata

Sauna uscata, 90-100 ℃, pe langa efectul calmant are si efect terapeutic, ajuta la eliminarea toxinelor, arde caloriile, favorizeaza circulatia sangelui, ajuta pielea sa capete elasticitate si sa elimine acneea.

Previne racelile, gripa, amigdalita, este recomandat in tratamentul infectiilor cailor respiratorii si bronsitelor cronice.

Nu este recomandat persoanelor cu hipertensiune sau probleme cardiace.

Sala Salina

Terapia cu sare este utilizată pentru a trata bolile căilor respiratorii superioare, cum ar fi răceala, gripa, alergiile, astmul, bronșita, fibroza chistică, sinuzita, rinita și emfizemul.

În plus, s-a dovedit că proprietățile antibacteriene și antiinflamatorii ale sării tratează eficient infecțiile pielii, cum ar fi eczemele, dermatita și psoriazisul.

Caldarium

Caldarium este o cameră care permite încălzirea treptată a corpului. Caldarium durează aproximativ 20 de minute, urmată de o pauză în relaxarium.

Poate fi considerat un Spa pentru pori, deoarece aburul deschide porii și face pielea să funcționeze, pentru că curăță toxinele.

Căldura din cameră stimulează circulația sângelui, ceea ce întărește sistemul imunitar și metabolismul. Aer cald și umed și foarte recomandat pentru ameliorarea problemelor respiratorii, cum ar fi astmul.

REZERVĂ-ȚI CAMERA