REDESCOPERA OLANESTI

Camere de la 100 lei / noapte

HOTELUL NOSTRU

Etiam scelerisque nunc eu sagittis rhoncus. Mauris eget ullamcorper tortor. Phasellus nisi enim, mattis eu felis sit amet, malesuada pharetra purus. Integer congue dapibus felis, at vulputate quam lobortis ac.

Bun venit!

Aenean hendrerit maximus aliquet. Pellentesque interdum odio dui, vitae eleifend nibh aliquet ac. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nunc diam lorem, condimentum non justo quis, suscipit mattis felis. Vivamus cursus tortor in maximus lacinia. Etiam rhoncus finibus lorem sit amet ullamcorper.

CAMERE SI APARTAMENTE

Alegeti dintr-o varietate mare de optiuni

Single Twin

de la

240 lei/noapte

Double Twin

de la

280 lei/noapte
Apartament 1

APARTAMENT

de la

690 lei/noapte

HOTEL OLANESTI ***

Hotelul Olanesti*** este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si dispune de o capacitate de cazare de 404 locuri in camere single, duble, si apartamente, modernizate, cu televizor si cablu Tv. Unele au balcon propriu si aer conditionat.

HOTEL FLORILOR ***

Hotel Florilor***, renovat, cu o capacitate de cazare de 88 locuri, dispuse in camere duble si apartamente. De asemenea hotelul are si un salon pentru servit masa cu o capacitate de 40 de locuri, precum si o parcare amenajata. Hotelul dispune de o curte libera de aproximativ 2.000 mp, amenajata pentru petrecerea timpului in aer liber.

RESTAURANT

Restaurant Hotel Olanesti*** este amplasat la mezaninul hotelului si dispune de trei sali de mese, avand o capacitate totala de 464 de locuri unde se servesc meniuri dietetice, meniu a la carte si se pot organiza diverse evenimente. Bucataria restaurantului este dotata cu aparatura dupa standarde europene, detine spalatorie proprie, laborator propriu de cofetarie si patiserie, dar si multiple camere pentru depozitare.

BAZA TRATAMENT

Bazele de tratament dotate cu instalatii si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala: bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.

Our stay was amazing. We will be returning again.
Amy Johnson
Adventurer

OFERTE / PACHETE

Alegeti din cele mai cautate si avantajoase pachete din oferta noastra.

149 lei

/persoana
Cumperi 1, primesti 2

Pachete Spa

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

125 lei

/persoana
10% reducere

Pachet Excursii

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.

180 lei

/persoana
25% reducere

Rezerva tratament online

Sed sollicitudin vehicula nisi pretium euismod. Phasellus urna leo, varius in odio sit amet, varius pellentesque tortor.
Te asteptam la noi! Verifica disponibilitate camere aici.

IZVOARE MINERALE, TRATAMENTE SI EXCURSII

AVETI INTREBARI?