CENTRU SPA

Centru SPA se află într-o zonă geografică deosebit de pitorească, la contactul versanților sudici ai Munților Căpățânii,  loc bine împădurit, plin de oxigen.

Centrul  vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Fie că doriți să evadați din cotidian pentru cateva ore, fie că doriți  o vacanță  în scop de tratare și relaxare, Centru Spa Medical,  vă pune la dispoziție următoarele facilități: piscină cu hidromasaj, bazin apă sărată,  piscină pentru copii,  duș  emoțional,  saună umedă, saună uscată, sală de fitness, caldarium,  paturi termale de piatră și cabinete pentru terapii și proceduri SPA.

PISCINA CU APA INCALZITA

Piscina este locul ideal pentru a antrena muşchii şi articulaţiile dureroase, apa preluând 90% din greutatea corporală. Înotul are avantajul de a creşte tonusul muscular şi flexibilitatea, îmbunătăţeşte colesterolul, diminuează simptomele astmului.

BAZIN CU APA SARATA

Curele de apă sărată sunt indicate în afecţiuni ale aparatului locomotor de natură reumatismală, de natură traumatică şi ortopedică, afecţiuni ale sistemului nervos, afecţiuni genito-urinare. Băile cu apă sărată sunt recomandate şi pentru copiii care suferă de scolioză, cifoză, amigdalită, faringită, sinuzită şi bronşită. Se recomandă 2 cure anual, a câte 10 – 12 băi.

SAUNA UMEDA

Sauna umedă, 45-50 ℃/ umiditate 100%, presupune crearea unei atmosfere de vapori de apă cu eficienţă mare în hidratarea pielii, detoxifiere și tratarea mai multor probleme respiratorii. Actiunea simultana a caldurii si umiditatii detensioneaza musculatura si genereaza o stare de bine in intregul organism. Prin procesul de vasodilatatie imbunatateste circulatia sangvina. Este indicată în tratarea vergeturilor, pielii uscate, după utilizare fiind indicată aplicarea unei loţiuni de corp.

SAUNA USCATA

Sauna uscată, 90-100℃, pe lânga efectul calmant are şi efect terapeutic, ajută la eliminarea toxinelor, la arderea caloriilor, favorizează circulaţia sângelui, ajută pielea să capete elesticitatea și să elimine acneea. Previne raceala, gripa, amigdalita, este recomandată in terapia infectiilor cailor respiratorii si a bronsitelor cronice. Nu se recomandă persoanelor hipertensive sau cu probleme cardiace.

CAMERA SALINA

Terapia cu sare este utilizata pentru a trata boli respiratorii superioare, cum ar fi raceala, gripa, alergii, astm, bronsita, fibroza chistică, sinuzita, rinita si emfizem. In plus, proprietățile anti - bacteriene și antiinflamatorii ale sării s-au dovedit a trata in mod eficient infectiile de piele, cum ar fi eczeme, dermatite si psoriazis.

CALDARIUM

Caldarium este o incapere care permite incalzirea treptata a corpului. In Caldarium se stau aproximativ 20 de minute, dupa care urmeaza o pauza in relaxarium. Poate fi considerat Spa pentru pori, deoarece aburii deschid porii si fac pielea sa luceasca, deoarece o curata de toxine. Caldura din incapere stimuleaza circulatia sangelui, fapt ce intareste sistemul imunitar si metabolismul. Aerul cald si umed si foarte indicat pentru ameliorarea problemelor respiratorii, cum ar fi astmul.

RELAXARIUM

Relaxarium este o camera frumos decorata, a carei scop este, asa cum arata si numele, relaxarea corpului. Clientii sunt invitati in aceasta camera inainte sau dupa o terapie, pentru ca asteptarea sa fie mai placuta. Relaxarium este frumos decorat si amenajat cu fotolii termale. Acestea din urma sunt niste paturi sau sezlonduri din ceramica, permanent incalzite la 37 grade.

Contacteaza-ne

Va stam la dispozitie pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna alegere!

Putem vorbi la telefon

Liniile telefonice va stau la dispozitie.

Ne poti trimite un mail

Echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Viziteaza-ne

Daca esti in zona, te asteptam cu drag pentru a afla mai multe despre Hotel Olanesti.