IZVOARE MINERALE, TRATAMENT, RELAXARE

Aici regasesti placerea de a trai in natura.

IZVOARE MINERALE

Sursa de sanatate

TRATAMENTE

Recuperare naturala

RELAXARE

Locuri pentru suflet

SCURT ISTORIC

Societatea OLANEŞTI RIVIERA SA a fost infiinţata în anul 1990 prin Hotararea Guvernului numărul 1041/1990 şi este predecesoarea Înteprinderii Balneare de Stat Olaneşti infiintata in 1945.

30 DE IZVOARE

Cura balneara de Olanesti actioneaza profilactic, ca o terapie de adaptare prin stimularea si reglarea functiilor, calind organismul la stresul vietii moderne.

EXCURSII

Va oferim posibilitatea organizarii unor excursii de jumatate de zi sau de o zi, acestea cuprinzand cele mai reprezentative atractii turisticedin judetul Valcea si judetele limitrofe.

OBIECTIVE TURISTICE

Unul din cele mai importante atractii turistice este Parcul National Buila-Vanturarita. Acesta are 6 puncte de intrare,trei in Comuna Costesti,unul in Comuna Barbatesti,unul in Satul Cheia si unul in Orasul Baile Olanesti.

SPATII DE TRATAMENT

6 pavilioane, 14 izvoare, 5 sonde cu apa sufluroasa pentru cure interne si externe. Baza de tratament pentru proceduri asociate din hotelul Olaneşti cu o capacitate normată de 1816 de proceduri /zi.

TIPURI DE TRATAMENT

Tratamentul la Olăneşti constă în dietoterapie, crenoterapie, balneaţie externă, tratament parenteral (injecţii izvor 7), fototerapie (PUVA) şi cură antistres (cură de teren şi climatoterapie).

RELAXARE

Pentru diversificarea sejurului dumneavoastra, Hotel Olanesti & Medical Spa va ofera acces la activitati de relaxare in cadrul complexului si informatii despre atractiile din zona.

Contacteaza-ne

Va stam la dispozitie pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna alegere!

Putem vorbi la telefon

Liniile telefonice va stau la dispozitie.

Ne poti trimite un mail

Echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Viziteaza-ne

Daca esti in zona, te asteptam cu drag pentru a afla mai multe despre Hotel Olanesti.