background image
1

Hotelul Olanesti*** este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si dispune de o capacitate de cazare de 404 locuri in camere single, duble, si apartamente, modernizate, cu televizor si cablu Tv. Unele au balcon propriu si aer conditionat.

Hotel Florilor***, renovat, cu o capacitate de cazare de 88 locuri, dispuse in camere duble si apartamente. De asemenea hotelul are si un salon pentru servit masa cu o capacitate de 40 de locuri, precum si o parcare amenajata. Hotelul dispune  de o curte libera de aproximativ 2.000 mp, amenajata pentru petrecerea timpului in aer liber.

Restaurant Hotel Olanesti*** este amplasat la mezaninul hotelului si dispune de trei sali de mese, avand o capacitate totala de 464 de locuri unde se servesc meniuri dietetice, meniu a la carte si se pot organiza diverse evenimente. Bucataria restaurantului este dotata cu aparatura dupa standarde europene, detine spalatorie proprie, laborator propriu de cofetarie si patiserie, dar si multiple camere pentru depozitare.

Baza de tratament 1 – „Hotel Olanesti” se afla in incinta hotelului, la parter, avand 14 cabinete dotate dupa standarde internationale unde se efectueaza proceduri de electroterapie, fizioterapie, masaj, dusuri subacvale, bai galvanice, termoterapie, laserterapie si masaj limfatic.

Baza de tratament 2 este situata la o distanta de aproximativ 5m de Hotel Olanesti si dispune de o piscina interioara cu plaja in exterior (amenajata doar in sezon), sala de fitness, sala de kinetoterapie, cabinete pentru electroterapie si fizioterapie.

Hotel Olanesti *** – Str. Bailor, Nr. 10

TARIFE RECEPTIE

Camera Dubla Superioara

Tariful include cazare cu mic dejun

Rezerva acum
Camera Single Superioara

Tariful include cazare cu mic dejun

Rezerva acum

Obiective Turistice

Schitul Pahomie
Schitul Iezer
Schitul Patrunsa